Sinds enige tijd wordt de praktijkruimte ook gebruikt door Niek Schenning. Hij is mentalcoach.

Niek Schenning:

Als mental coach maak ik gebruik van EMDR- (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), EFT ( Emotional Freedom techniek)- en hypnotechnieken.  Ik bied een unieke combinatie van technieken aan die gericht zijn op het bevorderen van psychologisch welzijn en persoonlijke groei. Mijn benadering is holistisch en cliëntgericht, waarbij ik de kracht van het onderbewustzijn aanspreek om diepgaande veranderingen te bewerkstelligen.

*EMDR* is een geavanceerde techniek die bijzonder effectief is gebleken bij de behandeling van trauma en posttraumatische stressstoornis (PTSS). Door middel van bilaterale stimulatie, vaak door oogbewegingen, helpt EMDR het brein om vastgelopen verwerkingsprocessen weer op gang te brengen. Dit stelt cliënten in staat om pijnlijke herinneringen en ervaringen te herbeleven in een veilige omgeving, waardoor ze deze kunnen verwerken en integreren zonder de emotionele lading die hen eerder belemmerde.

*EFT* ook bekend als **tapping*, is een krachtige behandeltechniek die gericht is op het herstellen van de energiebalans in het lichaam door specifieke acupunctuurpunten te stimuleren.  Door zachtjes op deze punten te tikken terwijl je je concentreert op een specifieke emotie of klacht, bevorder je de vrije stroom van energie.

*Hypnotherapie*, aan de andere kant, maakt gebruik van trance-achtige staten om toegang te krijgen tot het onderbewustzijn. Dit is de plek waar onze diepste overtuigingen, gewoonten en gedragingen liggen opgeslagen. Door in deze staat te werken, kan ik cliënten helpen om negatieve patronen te doorbreken en positieve veranderingen te stimuleren. Of het nu gaat om het overwinnen van angsten, het verbeteren van zelfvertrouwen, of het aanpakken van verslavingen, hypnotechnieken bieden een krachtig middel voor persoonlijke transformatie.

Mijn praktijk is een rustige ruimte  waar cliënten zich gehoord en begrepen voelen. Ik geloof sterk in de veerkracht van het individu en mijn doel is om die kracht naar boven te halen. Elke sessie is op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van de cliënt te voldoen, met een focus op empathie, respect en vertrouwen.

Als u klaar bent om de reis naar zelfontdekking  te beginnen, nodig ik u uit om contact op te nemen. Samen kunnen we werken aan het creëren van een helderdere, meer voldoening gevende toekomst. Het pad naar herstel en groei kan uitdagend zijn, maar u hoeft het niet alleen te doen. Met de juiste coaching, is een leven vol mogelijkheden binnen handbereik. Laten we die eerste stap samen zetten.

Bel of Whatsapp me gerust op 06  53  17  78  45

Tarief : €200 voor 3 sessies